Stroopwafels

Stroopwafels

Stroopwafeln, eller honungskakan som den ibland kalals har sitt utsprung i 1700-talets Nederländerna. Det sägs att den uppkom genom att en okänd bagare tog rester från dagens bakelser, sötade dom med sirap och satte dom därefter i ett våffeljärn. Vi skulle vilja ge den bagaren en klapp på axeln för resultatet är minst sagt smaskigt. 
Information om Stroopwafels

Ingredienser: vetemjöl, sirap 31% [stärkelse-fruktossirap, socker, smör (MJÖLK), naturlig karamelliserat socker, potatisstärkelse, emulgeringsmede (E322 (SOJA)], margarin [vegetabiliska fetter (palm), vatten, vegetabiliska oljor (raps), emulgeringsmedel (E471), surhetsreglerande medel (E330)], socker, stärkelse-fruktossirap, ägg, salt, bakpulver (E500, E503), potatisstärkelse, emulgeringsmede (E322 (soja)), kanel. Kan innehålla spår av: MANDEL, HASSELNÖT, JORDNÖT.
ALLERGENER: MJÖLK, SOJA, MANDEL, HASSELNÖT, JORDNÖT

 

39 kr

Till butiken

Upptäck fler liknande produkter!